Biztosítéktábla csere

Biztosítéktábla csere

Mikor érdemes a biztosítéktábla csere? Abban az esetben, ha még a betekerős rendszerű olvadóbetéteket látjuk benne. Amennyiben bővíteni szeretnénk a hálózatot. Ha sercegő hangot hallunk. Esetleg égett szagot érzünk, vagy látványosan szikrázik is.

Biztosítéktábla csere, lakáselosztó csere, elosztószekrény csere vagy ki tudja milyen neve van még 🙂

Régi olvadó betétes (betekerős biztosíték) elosztók cseréje. Bár előfordul, hogy már automat rendszerű elosztókból is cserére szorul egyik másik darab. Gyakran csak esztétikai okból cserélik. Sajnos ezekben az esetekben több értelme nincs is a beavatkozásnak, mivel az elektromos hálózat többi rész még úgyan úgy 50 éves marad, tehát ez önmagában azért nem gyógyszer az öreg hálózat felújítására. Tehát a biztosítéktábla csere fontos!

Lehetőség van az új biztosítéktáblába áramvédő kapcsoló beszerelsére is. Ezt hívják még fi relének és életvédelmi relének is.

Ennek egy régi hálózatra történő beépítése nem mindig jár egyből sikerrel. Nagyon gyakran egy hibakeresés következik a beépítés után. Nagyon rossz állapotú hálózatra lehetetlen a hibátlan múködést elérni, azobna az ilyen rossz állapotú hálózatokon már értelmetlen a javítgatás, teljes hálózat csere szükséges.

Új hálózat kiépítésnél az áramvédő kapcsoló természetesen már nem opció, hanem kötelező.

Az új biztosítéktáblába több korszerű elem is beépíthető. Bővíthetjük újabb áramkörökkel azaz további kismegszakítókat építhetünk bele. A már említett fi relé is beépíthető. Túlfezsültség levezetőt is építhetünk a korszerű biztosítéktáblába. Panellakásokba is lehet biztosítéktáblát cserélni.

Garanciával, számlával.

Kizárólag minőségi anyagokkal.

A biztosítéktábla cseréje alatt áramszünettel kell kalkulálni.

A hálózat minden elemével foglalkozni kell. Karbantartás! Biztosítéktábla csere.

Hívás most

https://www.sosvillany.hu/villanyszerelo-biztositektabla-csere/

Kapcsolat