Villanytűzhely bekötése.

Villanytűzhely és sütő bekötése.

Vállaljuk elektromos főzőlap, tűzhely akár indukciós, kerámialapos vagy hagyományos “rezsó” bekötését. Külön álló vagy beépíthető kivitelben is. Külön a főzőlap és külön a sütő bekötése is.

Jellemzően a bejelentés napján de legkésőbb három napon belül szoktunk taláni megfelelő időpontot.

Amennyiben előzőleg is elektromos tűzhely volt, úgy valószínűleg egyszerűen beköthető az új készülék is.

A bekötés szempontjából, nincs sok jelentősége, hogy a készülék (elektromos sütő/főzőlap) szabadonálló vagy beépíthető.

Továbbá az sem különösebben érdekes, hogy indukciós főzőlapról, vagy kerámialapos főzőlapról van szó.

Az elektromos sütő esetében lehet a készülék gyárilag dugvillás vagy csak kábeles ami közvetlenül beköthető. Az elektromos sütő mindkét esetben beköthető. Akár fali konnektorba, vagy lengő dugaljba. Ha ezek nincsenek kiépítve, az sem probléma, utólag kivitelezhető.

Ami érdekes az elektromos sütő, főzőlap bekötése esetében, hogy a készülékek milyen távol vannak a bekötési ponttól. Jellemzően 1 méteren belül vannak, de ez nem törvényszerű. Sőt előfordulhat, hogy a villanyfőzőlaptól a villanysütő egészen távol van. A készülékek beüzemelése ilyenkor sem lehetetlen. De mindenféle kép jelezni, kell már telfonban, hogy a megfelelő méretű kábeleket vigyem magammal.

Akár szabadon álló készülékről van szó, akár külön van a főzőlap és a sütő. Beépíthető sütő illetve főzőlap.

A bekötés szempontjából lényegtelen, hogy a főzőlap indukciós, vaslapos (rezsó) vagy kerámialapos.

A sütőknél előfordul, hogy közvetlen bekötésű vagy konektorba dugható.

Amennyiben még nem volt villanytűzhely az ingatlanban, úgy kell neki egy megfelelő betáplálás és esetleg teljesítmény bővítés az elmű-től. Mindkettőt tudjuk kivitelezni. Akár a szükséges ígénybejelentést is megtudjuk tenni az elmű eon felé. A villanytűzhelynek a betáplálás nyomvonala készülhet sűlyesztett (bevésett) kivitelben vagy falon kívül (kábelcsatornázva). Műszaki szempontból nincs jelentősége. Esztétikai különbség van csak. A falon kívül vezetett kábelezés némileg olcsóbb és gyorsabb, illetve nem keletkezik sitt. Továbbá nincsen vésési horony amit még vissza kellene javítani és festeni. Azonban ha a lakás, úgy is felújítás alatt/előtt áll úgy érdemesebb a vését választani.

Az alábbi elektromos sütőket illetve főzőlapok bekötését biztosan vállaljuk:

Amennyiben van garancia levél azt kitöltjük pecsételjük. Amennyiben nincsen, úgy a számlán tüntetjük fel részletesen az elektromos sütőt illetve elektromos főzőlapot.

whirlpool, bosch, ariston, beko, aeg, amica, candy, electrolux, gorenje, samsung, mora, zanussi, hausmeister, ikea

 

Szabadon álló tűzhelyek: https://edigital.hu/haztartas-otthon-lampa/tuzhely-paraelszivo/tuzhely-c1935      https://www.markabolt.hu/tuzhely/

 

Beépíthető főzőlap: https://www.markabolt.hu/fozolap/

Beépíthető sütő: https://www.markabolt.hu/suto/

Ikeás főzőlapok: https://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categories/departments/kitchen/20812/
Ikeás sütők: https://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categories/departments/kitchen/20810/

 

villanyszerelő budapest, villanytűzhely bekötés, elmű eon regisztrált villanyszerelő, villanytűzhely bekötésének ára, mennyibe kerül egy villanytűzhely bekötése

villanyszerelő budapest, villanytűzhely bekötés, elmű eon regisztrált villanyszerelő, villanytűzhely bekötésének ára, mennyibe kerül egy villanytűzhely bekötése

villanyfőzőlap bekötése